Week van gebed 2019: Recht voor ogen 19 t/m 25 januari

week van gebed 2019Binnenkort is het weer de Week van Gebed voor de eenheid van de christenen. Het is een jaarlijks terugkerende week waarin wereldwijd miljoenen christenen samen bidden. Thema dit jaar is: Recht voor ogen, n.a.v. Deuteronomium 16 vers 20 “Zoek het recht en niets dan het recht”.

Ook hier in Dalfsen organiseert het Podium van Kerken samenkomsten waarin we met elkaar bidden.
De openingsviering van de Week van Gebed voor de eenheid wordt gehouden in kerkgebouw ‘Het Kruispunt’, Brethouwerstraat op zaterdag 19 januari, aanvang 19.00 uur.
Voorgangers in deze dienst zijn ds. Anco Tol (PGD) en ds. Gerard Nederveen (NGK).
De muzikale begeleiding is deze avond in handen van Henk Ophoff.
Toegang is vrij. Wel is er een collecte bestemd voor A Rocha, een wereldwijde beweging van christenen die vanuit hun geloof zorgen voor Gods schepping. En een tweede collecte bestemd voor het werk van het Podium van Kerken Dalfsen.

Van maandag t/m vrijdag zijn er korte gebedssamenkomsten in de volgende kerkgebouwen:
MA 21 januari ‘De Hoeksteen’, Polhaarweg 34
DI 22 januari ‘De Hoeksteen’, Polhaarweg 34
WO 23 januari ‘St. Cyriacus’, Wilhelminastraat 23
DO 24 januari ‘Grote Kerk’, Kerkplein 31
VR 25 januari ‘Het Kruispunt’, Brethouwerstraat 19

De aanvang is 19.00 uur en duurt ongeveer een half uur.
Voor meer informatie: www.podiumvankerkendalfsen.nl