Compostactie 2019 – zaterdag 2 maart

compostOok dit jaar organiseren we een compostactie, de eerste voorbereidingen hebben we al getroffen. En ook dit jaar hebben we hier veel helpers bij nodig. Dit jaar wordt de opbrengst verdeeld tussen Deelpakket en de Imminkhoeve.

 

Deelpakket
Deelpakket bezorgt op zo’n 130 adressen iedere maand een boodschappenpakket. De laatste tijd neemt het aantal adressen toe. De vergrote vraag maakt het lastiger om aan de vraag te blijven voldoen. Extra inkomsten zijn dan ook van harte welkom.

 

Imminkhoeve
Imminkhoeve is al sinds 1972 een aangepast vakantieverblijf voor mensen met een beperking en ouderen. Imminkhoeve ontvangt geen subsidies of overheidsbijdragen. Al hun werk wordt betaald uit inkomsten van het hotel en de accommodaties. Voor extra dingen, zoals aanpassingen en de aanschaf van hulpmiddelen, is Imminkhoeve geheel afhankelijk van donaties, sponsoring, giften en legaten.


Zet alvast de volgende datums in jullie agenda:
1. Folderen: 4 t/m 9 februari 2019 (week 6)
2. Bestellingen opnemen: 11 t/m 16 februari 2019 (week 7)
3. Bestellingen afleveren: zaterdag 2 maart 2019.
Folderen en bestelling opnemen kan ook in één keer.

 

Voor zowel het folderen/bestellingen opnemen en het bezorgen zijn we op zoek naar helpers.
Geef je op bij een van de leden van het compostteam, of mail naar info@compostactie.nl. Vanaf zondag 13 januari liggen er bovendien in de hal van de kerk opgave-lijsten.

 

Wij stellen het zeer op prijs als je je aanmeldt; dit scheelt ons enorm veel (bel)werk. We rekenen op jullie hulp!