GWT - Grote Witte Tent

Wil jij een anders-dan-anders vakantie?

En ben jij: – Christen – Een echte teamplayer – Tussen de 18 en 28 jaar – Iemand die het leuk vindt om activiteiten te organiseren – Niet bang om je handen uit de mouwen te steken – Iemand die het leuk vindt om te werken met mensen van verschillende leeftijden – Flexibel en superenthousiast?

Dan is de GWT op zoek naar jou!

Eh… wie? GWT staat voor Grote Witte Tent. We zijn een organisatie die al meer dan 55 jaar kerk- en recreatiewerk organiseert in Luxemburg. Elk jaar zijn daar duizenden Nederlanders en Vlamingen op vakantie. Als GWT teamlid organiseer je samen met je team voor de campinggasten allerlei verschillende activiteiten zoals kerkdiensten, kinder- en tienerclubs, droppings, kampvuur, sporttoernooien enz.

Dit doen we niet zonder reden. Door al onze activiteiten en jouw houding als teamlid heen willen we iets van God laten zien.

“Bij de GWT heb ik heel veel lol gehad, maar ik ben er ook echt gegroeid. Toen ik voor het eerst meeging was ik nog vrij verlegen en hield ik mij op de achtergrond. Bij de GWT is dat echt veranderd en ben ik zelfverzekerder geworden”.  – Jan van Houwelingen (gaat dit jaar weer mee in team 1)

Wat bieden wij jou? – Een te gekke ervaring van 2 weken teamwork in Dillingen – Luxemburg – De mogelijkheid om studiepunten te behalen voor sommige opleidingen (vraag dit ff na bij je opleiding!) – Een interkerkelijke omgeving waarin je mensen uit diverse kerken ontmoet – Een leerzame en uitdagende tijd – Een verplicht voorbereidingsweekend (12-14 april 2019) waarin je jouw team leert kennen, het programma voorbereidt en getraind wordt voor het werk.

Meer info? www.grotewittetent.nl  /   facebook.com/grotewittetent   /  insta: @grotewittetent Of mail Lianne van der Hek: teamleden@grotewittetent.nl of bel haar: 0252-685183

Belangrijke data: Voorbereidingsweekend (in Nederland!):  12 t/m 14 april 2019 Team 1: 17 juli t/m 1 augustus 2019 Team 2: 31 juli t/m 13 augustus 2019